Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Melanie verlaat Nederland en gaat voetballen in Amerika!

Melanie verlaat Nederland en gaat voetballen in Amerika!

Melanie verlaat Nederland om te gaan voetballen en studeren bij Dodge City Community College!

Melanie’s voetbalreis begon op een leeftijd van 6 jaar bij haar club VV Pernis, waar ze in jongensteams speelde tot de onder 15 categorie. Haar talent viel al snel op, en bij de overstap naar de meisjesteams werd ze meteen benoemd tot aanvoerder van haar team. Het seizoen 2018-2019 werd een mijlpaal toen ze de topscorerstitel veroverde met een indrukwekkende 20 doelpunten op haar naam. Op slechts 16-jarige leeftijd maakte ze haar debuut voor het eerste senioren damesteam van VV Pernis.

Nu, in het huidige seizoen, maakt Melanie deel uit van het VV Pernis Vrouwen onder 20, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelt en haar passie voor het spel voortzet. Haar vrienden en familie omschrijven Melanie als een sociaal en vriendelijk persoon, zowel op als buiten het veld. Ze wordt gezien als een echte teamspeler, altijd bereid om 100% inzet te tonen om haar doelen te bereiken.

Hoewel haar voorkeur uitgaat naar de rol van spits, toont Melanie een opmerkelijke veelzijdigheid door ook haar mannetje te staan in de verdediging. Haar flexibiliteit en vastberadenheid maken haar tot een waardevolle aanwinst voor elk team waar ze deel van uitmaakt.

Volgend jaar gaat Melanie deel uitmaken van het vrouwenvoetbal team van Dodge City Community College.  Het team van de universiteit wist dit jaar 18 keer te scoren,, met de komst van Melanie zal dit aantal meer worden!

Wij wensen Melanie super veel plezier en succes in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.