Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Meike Dingenouts is de nieuwste aanwinst van Morningside College!

Meike Dingenouts is de nieuwste aanwinst van Morningside College!

De jonge middelveldster vertrekt naar Iowa om de Morningside Mustangs te versterken op meerdere posities.

 

Meike kan namelijk uit de voeten op alle posities van het middenveld en zelfs als centrale verdediger, maar haar voorkeur gaat uit naar rechts op het middenveld. De flexibiliteit in posities is een zegen voor elke coach! Meike voetbalt vanaf haar twaalfde bij JEKA en heeft in al haar seizoenen vaak meegedaan voor het kampioenschap. In het begin van haar voetbalcarri├Ęre speelde Meike voornamelijk als aanvalster, waar ze voor enorm veel doelpunten en gevaar zorgde.

In het seizoen 2017-2018 werd Meike kampioen met meisjesteam van JEKA onder 17 en wist ze tweede te worden in het toernooi van dat seizoen. Datzelfde toernooi werd het jaar daarna gewonnen door Meike en haar team. De technische middenveldster speelde in de afgelopen twee seizoenen 35 wedstrijden, waarin ze goed was voor 12 goals en 14 assists. Met een totaal van 26 goals of assists in 35 wedstrijden weet ze dus ook op het middenveld voor enorm veel gevaar te zorgen.

 

Haar nieuwe team, de Morningside Mustangs, speelde vorig seizoen tegen tegenstanders als Ottawa University en University of Jamestown. Ottawa University ligt op meer dan 500 kilometer afstand van Morningside College en University of Jamestown zelfs op ruim 600 kilometer! Dit zijn dus uitwedstrijden met lange busritten, maar ook met erg leuke ervaringen.

De campus van Morningside College in Sioux City, Iowa is bijna 28 hectaren groot en bevat maar liefst 25 gebouwen! Naast de sportieve kwaliteiten van de school, scoort Morningside ook goed op academisch niveau. Zo vinden 99% van de afgestudeerden binnen een jaar werk dat bij hun opleiding past. Op dit moment zitten er 1300 studenten op de nieuwe school van Meike.

Wij wensen Meike enorm veel plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.