Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Meerdere awards voor Sofie Knook!

Sofie Knook heeft dit seizoen al meerdere awards gewonnen. Ze werd maar liefst drie keer ‘Rookie of the Week’  in de America East Conference. Daarnaast kreeg ze ook al een ‘Defensive Player of the Week’ -award. Een eerste seizoen om niet snel te vergeten voor Sofie, helaas presteerde haar team Umass Lowell niet heel goed dit jaar. Vorige week werden de rest van de Conference-awards uitgedeeld en weer viel Sofie een paar keer in de prijzen!

Fans Choice

Precies een week geleden werd Sofie verkozen door de fans als ‘Player of the Year’ in de America East, een hele knappe prestatie voor Sofie, die dit seizoen positief opviel met haar spel bij Umass Lowell. Ondanks dat de ‘Riverhawks’ vaker verloren dan wonnen, bewees Sofie zich meerdere malen dit seizoen als kartrekker van haar team. Sofie noteerde dit seizoen 7 goals en gaf daarnaast ook nog 3 assists. Niet slecht voor een verdediger.

Voordat vorige week de overige jaarlijkse awards werden uitgereikt, kreeg Sofie voor de vierde keer een ‘Rookie of the Week’-award. In de laatste twee wedstrijden van het reguliere seizoen gaf de verdedigster twee assists, die uiteindelijk tweemaal niet tot een overwinning leidden. Er werd twee keer met 2-1 verloren van Umass en Albany. Vier keer ‘Rookie of the Week’ worden in je eerste seizoen in Amerika dat zijn er maar weinig die dat na kunnen zeggen. De overige jaarlijkse awards werden vorige week ook uitgereikt en weer viel Sofie in de prijzen! Ze werd opgenomen in het First Team All-Conference en ze werd opgenomen in het All-Rookie-team. First Team All-Conference zijn de beste speelsters van de conference en het All-Rookie-team zijn de beste eerstejaars speelsters. Sofie heeft het dus zo goed gedaan dat ze in beide teams is opgenomen.

Uitpuilende prijzenkast

Sofie heeft dit seizoen zoveel awards gekregen dat het toch even bijzonder is om een opsomming te maken van haar gewonnen awards:

  • Fans Choice: America East Player of the Year
  • First Team All Conference
  • All-Rookie
  • 4 keer ‘Rookie of the Week’
  • 1 keer ‘Defensive Player of the Week’
  • 1 keer Riverhawk of the week

Negen awards winnen in je eerste seizoen, wat knap zeg Sofie! Hopelijk wordt het tweede seizoen net zo succesvol en hopelijk is het team dan ook wat succesvoller!

Benieuwd naar de andere award-winnaars? In ons nieuwsoverzicht kun je alle award-winnaars terug vinden en ook de eerdere artikelen over Sofie Knook.

Volg je ons ook al op Instagram? @kingstalentnl Hier vind je iedere dag updates over onze talenten!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.