Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Maurice Bieri vertrekt naar Bethany Lutheran College

Maurice Bieri vertrekt naar Bethany Lutheran College

De twintigjarige middenvelder zal aankomende zomer het college soccer team van de BLC Vikings gaan versterken.

 

Maurice begon zijn carrière al op vijfjarige leeftijd. Zijn carrière startte bij VV Wieldrecht, een voetbalclub uit Dordrecht. In het Onder 17 team werd hij topscoorder met 44 (!!!) doelpunten als centrale spits, tevens was hij ook aanvoerder van dit team. Ook heeft hij meegetraind met de voetbalacademie van profclub Feyenoord. In het seizoen 2017-2018 werd hij kampioen met het Onder 19 team. Even later verhuisde hij naar Baronie om daar in het senioren talententeam uit te komen. Maar het seizoen daaropvolgend keerde hij weer terug bij zijn vertrouwde club, VV Wieldrecht. In 2019-2020 kwam hij uit voor het senioren talententeam in de hoofdklasse.

Maurice is een echte middenvelder. Hij kan goed uit de voeten als linkshalf, maar kan ook spelen als linksback of linksbuiten. Maar linkshalf blijft toch zijn favoriet. Maurice is een harde werker en heeft veel scorend vermogen. Dit was in het Onder 17 team al te merken, toen hij als spits 44 goals wist te maken. Verder is Maurice erg sociaal en maakt hij erg gemakkelijk vrienden. Hij is een echte teamplayer en reist graag de wereld rond. Wij zijn dan ook erg benieuwd wat te toekomst zal brengen voor deze talentvolle middenvelder.

 

Bethany Lutheran College

De BLC Vikings, zoals het men’s soccer team van het Bethany Lutheran College ook wordt genoemd, komt uit in de Upper Midwest Athletic Conference (UMAC). Afgelopen seizoen wisten de BLC Vikings op een derde plek te eindigen achter scholen als Wisconsin-Superior en St. Scholastica. Volgend seizoen zullen de Vikings met Maurice op het veld een echte aanwinst hebben in de aanval. Met zijn scorend vermogen en werklust zal hij hoge ogen gaan gooien voor de Vikings.

We wensen Maurice heel veel succes in Mankato, Minnesota en we hopen dat we zijn naam veel op het scorebord voorbij zien komen.

Voor meer nieuws en updates over de talenten in Amerika, volg ons op Instagram: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.