Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mats Hofland sluit aan bij USAO Drovers

Mats Hofland gaat dit jaar de overstap maken van Nederland naar Amerika. Hij gaat voetballen en studeren bij University of Science and Arts of Oklahoma, kortweg USAO.

Mats begon op zijn zesde met voetballen. Hij doorliep de jeugd en speelde elk jaar in het hoogste elftal. Mats is altijd van waarde geweest voor zijn teams. Van zijn twaalfde tot zijn zeventiende werd Mats ook geselecteerd voor het KNVB Talenten Team. Meerdere keren was hij aanvoerder en uitgeroepen tot MVP van zijn team. In het seizoen 2018-2019 werd hij zelfs topscorer van zijn team, en dat als aanvallende middenvelder. Mats was afgelopen seizoen opnieuw aanvoerder bij RKDEO onde-19. Dit team zal hij deze zomer gaan verlaten voor Amerika.

Nu zal Mats aansluiten bij zijn nieuwe team, USAO. Momenteel spelen er drie Nederlanders en bekende van ons bij de Drovers. Angelo Leendertse, Bram Dekker en Sean Mook zijn op dit moment actief bij de school uit Oklahoma. Mats zal de vierde Nederlander worden binnen het team, dat sowieso al veel verschillende nationaliteiten kent. Het team bestaat uit veel Zuid-Amerikanen en ook een aantal Europese jongens. Frankrijk, Engeland en Hongarije zijn goed vertegenwoordigd binnen het team van USAO.

USAO is gewend om in de top van de conference mee te draaien. Ook de Nationals zijn niet onbekend voor de Drovers. USAO heeft zelfs een tijdje in de top 25 van het land gestaan. Met Mats als versterking zal de school dit jaar weer strijden om het kampioenschap.

 

Wij wensen Mats heel veel plezier en succes bij USAO. Geniet ervan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.