Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Martijn Zuiderwijk wordt een Running Eagle

Martijn Zuiderwijk wordt een Running Eagle

Martijn Zuiderwijk gaat dit jaar Nederland verlaten voor een Amerikaans avontuur. Hij sluit aan bij Life University. Hier gaat hij studeren en voetballen voor de school.

 

Martijn begon op zijn vijfde met voetbal. Dit deed hij bij zijn lokale vereniging LEKA. Al snel viel zijn talent op en werd hij gescout door PSV. Hier kwam hij in de onder-10 terecht.

Met PSV speelde Martijn veel (inter)nationale toernooien. Hij speelde tegen ploegen als Ajax, Barca, PSG, Arsenal, Liverpool, etc. Na een aantal jaar bij PSV gevoetbald te hebben maakte Martijn de overstap naar Baronie, waar hij meteen doorstroomde naar de onder-17 in plaats van onder-16. Momenteel speelt Martijn in de onder-19 van Baronie, maar dit team gaat hij dus verlaten. Ondanks zijn positie, centraal verdedigende middenvelder, pakt Martijn regelmatig zijn doelpuntjes mee. Wat een extra waarde wordt voor zijn nieuwe team bij Life.

Martijn gaat dus voetballen en studeren bij en aan Life University. Hier komt hij in een team vol bekende van ons terecht. Bart, Stan, Aaron, Matteo en Jelle spelen daar nu op dit moment. Komende zomer melden Martijn, Jose Fernando en Danny zich ook. Hierdoor zal het voor Martijn geen enkel probleem zijn zichzelf aan te passen en thuis te voelen.

Voetballend is het team van Life ook erg sterk. Het staat onder leiding van coach Alex Pama, die zelf in Nederland gewoond en gewerkt heeft, bij onder andere SC Cambuur. Life komt uit in de Mid-South Conference. Hierdoor zullen ze wedstrijden spelen tegen onder andere Shawnee State, waar ook een aantal bekende van ons spelen.

De campus van Life University ligt op nog geen 30 minuten van de grote stad Atlanta. Atlanta telt zo’n half miljoen inwoners. Dus ook de locatie is zeker niet verkeerd.

 

Martijn, alvast heel veel succes en plezier! Geniet ervan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.