Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marlijn Kremer de gloednieuwe UNOH Racers Keepster!

Marlijn Kremer de gloednieuwe UNOH Racers Keepster!

De achttienjarige keepster Marlijn Kremer zal komende zomer het “talenten team” van Graaf Willem II inruilen, om officieel een UNOH Racer te worden.

 

Marlijn begon op haar dertiende met voetballen, daarvoor had ze een grote passie voor een andere balsport. Je zult het haast niet geloven, maar Marlijn was fanatiek korfbalster. Nadat ze op haar dertiende de overstap maakte naar Graaf Willem II om te gaan voetballen begon ze als linksbuiten. Op deze positie was zij verantwoordelijk voor veel goals, zowel het scoren als het geven van assists.

In 2015 maakte de toen veertienjarige Marlijn de keuze om het doel van haar team te gaan verdedigen. Na enige ervaring opgedaan te hebben omtrent het opzetten en scoren van doelpunten, dacht ze precies te weten hoe zij haar team kon helpen en het doel schoon te houden. Dit bleek vrij snel een schot in de roos. Marlijn hield bal na bal tegen en won zelfs menig prijs. Zo won zij in 2018 op een toernooi een prijs voor beste keepster van het toernooi, voor haar een bevestiging dat ze op de goede weg was. Na een aantal jeugdteams te hebben doorlopen werd Marlijn geselecteerd voor het “talenten team” van Graaf Willem II. In het afgelopen seizoen speelde zij met dit team in de 5e klasse.

Een aantal sterke punten die Marlijn maken tot een keeper van hoog niveau zijn: haar tactisch inzicht, haar zelfverzekerdheid in balbezit, haar leiderschap en coaching, haar mentaliteit en doorzettingsvermogen. Ook als persoon is Marlijn een doorzetter, maar niet alleen dit. Volgens haar vriendinnen is Marlijn een sociaal persoon met een goed gevoel voor humor en mede hierdoor hebben wij het volste vertrouwen dat Marlijn het super goed gaat doen in deze nieuwe omgeving.

UNOH University of Northwestern Ohio
Marlijn zal deze zomer vertrekken richting Ohio om te gaan studeren en sporten aan de University of Northwestern Ohio, een toonaangevende school als het gaat om de combinatie tussen studie en sport. Met miljoenen aan faciliteiten kom je als UNOH Racer niets te kort tijdens je periode op de school. Zo beschikt de campus over het UNOH indoor athletic complex (t.w.v. 2 miljoen), waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan fitnesszalen, klimmuren, indoor soccerfields, indoor baseballfields, een indoor putting range en een virtual golf range. Bovendien is er een Racers Village op de campus, waar alle sporters kunnen verblijven tijdens hun periode op de school. Jaarlijks studeren er ongeveer 4000 studenten aan de UNOH.

UNOH Women’s soccer
Het UNOH Women’s soccer program staat bekend als topprogramma binnen de NAIA. De ploeg won sinds 2013 (oprichting) elk jaar de conference. In 2016 werd het team national champion nadat ze in de finale met 1-0 wonnen van “The Cougars”. Het is een voetballende ploeg die graag verzorgd voetbal speelt. Dit is een systeem waar Marlijn perfect in zal passen met het inzicht en zelfverzekerdheid in balbezit.

Wij zijn ervan overtuigd dat Marlijn het erg goed gaat doen bij de UNOH Racers en hopen dat ze van groot belang kan zijn voor het team. Wij wensen Marlijn heel veel succes, maar bovenal ook erg veel plezier in The States.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.