Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marcelle Thedinga maakt droomtransfer naar Florida

Marcelle Thedinga maakt droomtransfer naar Florida

De inkt is droog, de handtekening is gezet!┬áMarcelle Thedinga maakt een droomtransfer naar Eastern Florida State College! Deze zomer verhuist ze van Culemborg naar Florida! Het regenachtige Nederland voor het zonnige zuiden van Amerika. De keepster van Focus’07 vertrekt naar topteam EFSC women soccer.

 

 

 

Bij onze Farewell Party kreeg ze het KingsTalent shirt uitgereikt van Tom Maas! Een trotse Tom over Marcelle’s overgang naar de VS. “Eastern Florida State College is een van de top Junior Colleges van Amerika. Een school met een fantastische accommodatie en erg sterk niveau!” De Titans, zoals EFSC bijnaam luidt, gaan dit jaar voor het allerhoogste haalbaar – het nationale kampioenschap. Afgelopen jaar werden zij uitgeschakeld door Tyler College, het nieuwe team van Demi van Stappershoef. Wij zijn dan ook benieuwd of deze twee Dutchies elkaar dit jaar zullen gaan treffen in de route naar het nationaal kampioenschap!”

 

 

 

Marcelle rondde dit schooljaar haar MBO Outdoor en Recreatie af en start in Amerika haar bachelor. Wij wensen Marcelle enorm veel succes bij het realiseren van haar droom. Natuurlijk blijven we je volgen! Wil jij ook in aanmerking komen een studiebeurs in Amerika? Wij helpen je graag!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.