Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Manolo Nijhof vertrekt naar Bethany Lutheran College!

Manolo Nijhof vertrekt naar Bethany Lutheran College!

Na een succesvolle carrière in Nederland, maakt Manolo Nijhof de overstap naar Bethany Lutheran College. Manolo vertrekt na de zomer naar Minnesota om daar te gaan spelen als een Viking, gecombineerd met zijn studie.

Manolo is een linksbenige speler die als linkshalf of als linksback kan spelen. Hij is goed in het geven van korte en lange passes en heeft veel vertrouwen aan de bal. Hij is goed in het maken van besluiten en is tactisch sterk. Daarnaast is Manolo erg serieus en gedisciplineerd over zijn studie en voetbal. Hij geeft altijd 100% in trainingen en wedstrijden.

Op zevenjarige leeftijd begon Manolo met voetballen. Dit deed hij bij AGOVV in Nederland, waarmee hij met zijn U8 team de Tijsterman F1 Supercup speelde en speelde tegen clubs als PSV en Everton FC. Toen Manolo negen was, besloot hij om de overstap te maken naar de Victoria Boys, zodat hij op een hoger niveau kon gaan voetballen. Daarna maakte Manolo deel uit van het U14 team van CSV Apeldoorn. Hier speelde hij op het twee na hoogste nationale niveau. Manolo kwam uiteindelijk op vijftienjarige leeftijd terug bij zijn club waar het allemaal begon: AGOVV. Hier was hij geslecteerd voor het U16 team, waar hij voetbalde op het hoogste regionale niveau. Dit seizoen startte hij voor het tweede U19 team en mocht hij meetrainen met de trainingen en wedstrijden van het eerste U19 team.

Na de zomer gaat Manolo naar Minnesota om daar een bijdrage te gaan leveren aan de Vikings. De Bethany Vikings spelen in de Upper Midwest Athletic Confernce. Afgelopen seizoen hebben de Vikings zelfs een schoolrecord gezet met het winnen van 15 wedstijden. Manolo gaat deel uit maken van een internationaal team waar nog meer KingsTalent student-sporters zitten en naartoe gaan deze zomer.

Namens KingsTalent wensen wij Manolo heel veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.