Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Mackenzie Poleij maakt overstap naar Bellevue University

Mackenzie Poleij maakt overstap naar Bellevue University

Mackenzie Poleij gaat in de zomer van 2021 Nederland verlaten voor een Amerikaans avontuur. Ze gaat voetballen en studeren bij de Bellevue Bruins.

 

Mackenzie begon op haar 6e met voetballen, bij HVC’10. Hier speelde ze tot de onder-15 waarna ze de overstap maakte naar de onder-17 van Rijnburgse Boys. Deze overstap maakte ze een jaar eerder dan normaal. Na een korte overstap naar Rijnburgse Boys, vertrok Mackenzie naar een van de beste amateurclubs van Nederland, Spartaan’20.

Na Spartaan’20 maakte Mackenzie de overstap naar DSVP. Deze club gaat ze nu verlaten voor haar Amerikaanse avontuur bij Bellevue University. De school telt zo’n 9.000 studenten en biedt 80 verschillende opleidingen aan.

De Bellevue Bruins komen uit in de North Star Athletic Association, de NSAA. Hier doen ze elk jaar mee om het kampioenschap en zullen met Mackenzie extra kwaliteit binnenhalen. Afgelopen jaar stond Bellevue in de top 30 van het land. De kans is groot dat Mackenzie tegen bekende van ons zal gaan spelen in de nationals.

Bij Bellevue nemen ze hun athletic department erg serieus. Ze bieden zelfs E-sports op college niveau aan. Mackenzie zal genoeg uitdaging krijgen en kansen om zichzelf te ontwikkelen in de VS. En wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed moet komen.

 

Wij wensen Mackenzie veel succes en plezier in Amerika! Geniet ervan!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.