Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MAAC ‘Rookie of the Week’ – Tess van Ommeren

MAAC ‘Rookie of the Week’ – Tess van Ommeren

Wekelijks worden er awards uitgereikt aan student-athletes die uitstekend presteren… een van deze student-athletes speelt deze week bij Rider University: Tess van Ommeren! Tess is namelijk verkozen tot ‘Rookie of the Week’ van de Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC).

 

 

 

Van Ommeren speelt week op week naar behoren en trekt deze lijn afgelopen week gemakkelijk door! In drie duels scoorde ze zelf één keer en leverde de freshman drie assists af.
In een cruciaal competitie duel tegen Sacred Heart bereidde ze allebei de goals voor van de Rider’s die uiteindelijk een 2-1 zege opleverde. Tegen La Salle wist ze eerder die week nog een doelpunt te maken maar helaas ging die wedstrijd met 1-2 verloren.. Tess speelde nog een duel die week tegen Colgate en daarin wist ze zichzelf weer te belonen met een assist maar ook dat duel ging nipt met 1-2 verloren. Van Ommeren speelde dus maar liefst 3 (!) duels die week en wist in elk duel van waarde te zijn, een fantastische prestatie natuurlijk.. vandaar dat ze haar eerste award van het seizoen nu dus binnen heeft gehaald! Daarnaast steekt ze met kop en schouders boven iedereen uit op de assists-lijst want ze voert de lijst aan met een totaal van 11 momenteel.

 

 

 

Gefeliciteerd met je award Tess! Rider University gaat vrijdag de strijd aan met Fairfield voor een plekje in de volgende ronde van het regionaal eindtoernooi.. succes Tess! We houden jullie op de hoogte over de prestaties van onze talenten.. volg ons ook op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.