Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MAAC All Conference – Tess van Ommeren

Go Broncs! Dat is de kreet die Tess van Ommeren voor iedere wedstrijd hoort voortaan. Van Ommeren ruilde de Amsterdamse hockey club Athena in voor een avontuur in New Jersey bij Rider University.. en met succes want de middenveldster zit daar helemaal op haar plek! Tess kan terugkijken op een geweldig eerste seizoen.. ze heeft zich door het seizoen heen gepresenteerd als een échte sleutelspeelster! Op basis van haar prestaties is ze dan ook in de prijzen gevallen..

 

 

Van Ommeren moet in haar eerste wedstrijden voor de Broncs wennen aan het Amerikaanse spel en aan het team.. in haar tweede wedstrijd weet ze wel het doel te vinden en geeft ze ook een assist! Iets waarvoor de Nederlandse naar de VS is gehaald. Tess is een vaste waarde en mist geen minuut, toch staat ze na 7 wedstrijden nog maar op 1 goal en 1 assist.. maar Tess is iemand die niet verzaakt maar blijft gaan en blijft werken. En hard werken loont..!

 

 

Van Ommeren is een aanvallend ingestelde middenveldster en dat is de plek waar ze het best tot haar recht komt, iets wat de coach van de Broncs ook merkt.. Tess krijgt dus een andere rol en gaat doen waar ze goed in is! Van Ommeren is door het seizoen heen een plaggeest gebleken voor tegenstanders want door haar uitstekende voorbereidende werk wist de Nederlandse telkens belangrijk te zijn met assists. Tegen LIU Brooklyn weet ze zelf ook twee maal het net te vinden en daarnaast ook nog een assist af te leveren.. wellicht de beste wedstrijd van Van Ommeren uit het seizoen! Door de prima prestaties van de Broncs mogen ze deelnemen aan de regionale championships om zo door te kunnen stomen naar de ‘Nationals’. Deelname aan de Nationals zou een geweldige prestatie zijn voor Rider University alleen zo ver komt het niet.. de Broncs strandden in de halve finale tegen Fairfield waar nipt met 1-0 van wordt verloren. Het seizoen zit er voor Tess en haar meiden nu op.. Tess tekent voor 11 assist, 5 doelpunten en 1 ‘Rookie of the Week’ award uit 19 wedstrijden en mag daarmee dus terugkijken op een topseizoen van haar kant.. dit wordt dan ook beloond! Tess is namelijk verkozen tot het MAAC All-Conference team en behoort dus tot de beste spelers van de competitie, geweldig!

 

 

Wij zijn enorm trots om te zien dat je deze award hebt binnen gesleept Tess! We blijven je hier volgen.. benieuwd naar meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten? Volg ons op Instagram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.