Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

MAAC All Conference – Huib Achterkamp

Huib Achterkamp, bekend van de vlog van september, heeft een award in de wacht gesleept. Hij is verkozen in het All Conference team in de MAAC Conference! 

De verdediger uit Steenderen startte alle wedstrijden dit seizoen in de basis bij Marist University. Na een nogal wisselvallig seizoen, hebben de ‘Red Foxes’ de play-offs weten te bereiken. Huib had een groot aandeel in, zowel verdedigend als aanvallend…

Ooit een verdediger gezien die zes keer in 18 wedstrijden scoort?! Huib heeft het voor elkaar gekregen. Hij is de #1 penaltynemer bij Marist en mistte niet één keer. Tussen die zes goals zaten er ook enkele hele belangrijke, zoals die tegen Rider University. Huib scoorde de game winner in de laatste minuut van de reguliere speeltijd! Belangrijke drie punter voor het team van coach Matt Viggiano.

Morgen spelen de Red Foxes tegen Saint Peter’s, ranked als #1, in de halve finale van de MAAC Championship. Lastige wedstrijd, maar wij hebben alle vertrouwen in een goede afloop.

Gefeliciteerd met je award en zet hem op, Huib! Make us proud!

De vlog van Huib gemist? Die is te vinden in ons nieuwsoverzicht. Zeker het kijken waard!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.