Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Luuk Oosterbosch voegt zich ook in het UMAC All Conference Team

Nog een award voor een Bethany Lutheran ‘Viking’! Net als Thijs Oldenhof wist Luuk Oosterbosch zich in het UMAC All Conference team te spelen. Luuk heeft zeer goed gepresteerd dit jaar, dus dit is meer dan verdiend voor de Brabander.

Direct vanaf het begin, liet Luuk zien waarom hij in de basis hoort. In de eerste wedstrijd van het seizoen gaf hij 3 assists af tegen Nebraska Christian. Deze vorm wist Luuk zeer lang vast te houden, bijna elke wedstrijd was hij direct betrokken bij goals, veelal gaf Luuk de bal aan. Luuk was ook hard op weg om ‘de Koning van de Assist’ te worden van de Conference en dat is hem ook nog eens gelukt! De teller eindigde op een heel mooi aantal: 16 assists!

De Conference verliep vooral zeer goed voor de Vikings. Veel ruime overwinningen werd slechts een enkele keer afgewisseld met een grote nederlaag. De play-offs werden bereikt mede door de vele assists van Luuk, maar de Vikings wisten niet door de eerste ronde heen te komen.

Prima prestatie in je eerste jaar in de Verenigde Staten, goed gedaan, Luuk!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.