Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Luuk Geelen wordt een FMU Patriot!

Luuk Geelen wordt een FMU Patriot!

In de zomer van 2022 stapt Luuk Geelen in het vliegtuig naar Amerika. Hier gaat hij sport en studie combineren aan de Francis Marion University.

Luuk Geelen begon al vroeg met voetballen bij RKSV De Tukkers. Op 9-jarige leeftijd werd hij gescout door FC Twente. Hier heeft hij uiteindelijk acht seizoenen gevoetbald. Hier wist hij in de Onder-14 en Onder-15 nationaal kampioen te worden! In de Onder-17 wisten ze promotie naar de Eredivisie voor Onder-17 teams af te dwingen. Toen hij naar de Onder-23 kon koos Luuk er voor om te transfereren naar het eerste elftal van Quick’20, uitkomend in de Hoofdklasse. Het seizoen daarna verkaste de middenvelder naar SVZW.

Luuk Geelen is een speler die op heel veel posities uit de voeten kan. De linkspoot kan in principe de gehele linkerkant bestrijken, maar heeft de voorkeur om als linker controlerende middenvelder te spelen. Een van zijn betere kwaliteiten zijn zijn loopvermogen en tactisch inzicht. Vaak weet hij dus op het goede moment de goede loopactie te maken.

Vanaf de zomer van 2022 is Luuk student-athlete van Francis Marion University. De school is gelegen in Florence, South California. De school is ontstaan in 1970 en afgelopen jaar studeerden er ruim 4.000 studenten aan deze school! Verder heeft de school een zeer grote campus, waar Luuk dan ook mag gaan wonen. Alle sportteams van Francis Marion University worden de Francis Marion Patriots genoemd. Vanaf komend seizoen mag Luuk dus de kleuren rood, wit en blauw gaan dragen en de kleuren van de school gaan verdedigen.

Het men’s soccer team van coach Luis Rincon komt uit in de Conference Carolinas en de school uit aangesloten bij de NCAA. In de Conference Carolinas zal hij tegen scholen gaan spelen als Converse University, de University of Mount Olive en Chowan University. De laatste is een leuke, want hier speelt KingsTalent speler Wesley Illes. Dit zal dus een onderlinge wedstrijden tussen twee KingsTalent spelers worden. Wij zijn heel benieuwd naar deze uitslag!

Luuk, wij wensen je veel succes en vooral veel plezier toe in South Carolina!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.