Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lucas Jacobs zit in het ‘All-American Team’!

Lucas Jacobs zit in het ‘All-American Team’!

Lucas Jacobs, uitkomend voor het men’s soccer team van Keiser University, heeft voor de tweede keer in zijn Amerikaanse voetbalcarrière een plekje weten te bemachtigen in het ‘All-American Team’! Lucas heeft in zijn derde seizoen voor de Seahawks laten zien dat hij aanvallend erg sterk is.

De nummer 10 van het men’s soccer team van Keiser University, Lucas Jacobs, is gekozen voor het ‘All-American Team’! De aanvaller van de Seahawks startte dit seizoen in 16 van de 17 wedstrijden en was goed voor 6 assists en 10 doelpunten, waarvan twee wedstrijden de winnende goals! Dit is een grote verbetering voor Lucas ten opzichte van vorig jaar, waar hij goed was voor 7 doelpunten en 6 assists. Lucas wordt omschreven als een speler die zich altijd 100% inzet voor zijn team en streeft naar perfectie.

De Seahawks hebben een erg goed seizoen achter de rug. Het men’s soccer team van Keiser University wist het seizoen af te sluiten met 13 overwinningen uit 17 wedstrijden. Dit zijn erg goede statistieken!

Gefeliciteerd met je award Lucas!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.