Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Lucas Jacobs is Sun Conference Regular Season kampioen!

Lucas Jacobs is Sun Conference Regular Season kampioen!

Lucas Jacobs van Keiser University is Sun Conference Regular Season kampioen! Na een werkelijk fantastisch seizoen voor de ‘Seahawks’ werd afgelopen weekend met nog één wedstrijd te gaan het Regular Season kampioenschap binnengehaald.

Het Keiser University Men’s Soccer Team kent een ongenaakbaar seizoen dit jaar. Met tien overwinningen, twee gelijke spelen en nul verliespartijen heeft het team van Lucas, uitkomend in de NAIA, zich weten te plaatsen voor de Nationals! De ‘Seahawks’ mochten zich in 2021 al kronen tot nationaal kampioen en dat was nu weer de doelstelling! En zo geschiedde!

Het kwam allemaal aan op de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Webber. Bij een overwinning zou Keiser University gekroond worden tot Sun Conference Regular Season kampioen. Het team van Lucas was niet te stoppen! De ‘Seahawks’ wonnen met 3-0 en Lucas pikte zelfs zijn goaltje mee. Hij heeft nu negen goals en vier assists op zijn naam staan en is dus van groot belang geweest dit seizoen voor zijn team! Op naar de Nationals!

Van harte gefeliciteerd met het Regular Season kampioenschap Lucas!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.