Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Lucas Jacobs is de Hattrick Hero van het weekend!

Voor het grootste deel van de college teams zit preseason erop en dat betekent dat het seizoen eindelijk kan gaan beginnen! Onze talenten treden op in allerlei Conferences om hun school te vertegenwoordigen. Dit weekend zijn er een hoop wedstrijden gespeeld waarin onze talenten hebben gespeeld, waaronder ook enkele onderlinge wedstrijden van onze talenten. Een kleine greep uit de opvallendste wedstrijden die gespeeld zijn:

Nienke Bloemsaat en Merel Hanssen (Michigan State Spartans) speelden afgelopen weekend tegen St. Francis, universiteit in Pennsylvania. Met maar liefst 7-0 werd gewonnen en Nienke maakte 1 goal en gaf 2 assists! Het overwicht was ook duidelijk in het voordeel van de Spartans. 24 schoten tegenover 8 schoten van de tegenstander geeft aan wie de baas was op het veld.
In het vierde kwart werd de voorsprong van 4-0 verder uitgebreid naar 7-0.

 

Dit weekend speelde Carson-Newman twee scrimmages en Bram Kaarsgaren stond beide duels in het doel, en met succes! De Brabander hield beide duels zijn doel schoon en is dus klaar voor het echte werk! Het eerstvolgende duel staat gepland op 6 september, wat ook de eerste Conference wedstrijd is.

 

Amber, Isabel en Puk van Drexel University hebben helaas verloren van Indiana, maar er is wel persoonlijk succes behaald. Zo kan Puk 1 goal en 1 assist achter haar naam schrijven. Volgende keer nemen jullie de punten mee naar huis dames!

 

Onze boys van Point Park University, Jesse Haak, Geert Bijl, Daan Stormink en Kay in ‘ Ven, hebben helaas ook geen positief resultaat geboekt. Zij verloren in een enerverende wedstrijd met 2-3 van Lincoln College. Kay deed van onze boys als enige wat terug met 1 goal en 1 assist. Better luck next time!

 

Lucas Jacobs kende een beter weekend. Met zijn teamgenoten van Baker University hebben zij Oklahoma Wesleyan University, in een zeer spannende pot, verslagen met 3-2. Lucas was de grote man, want hij scoorde alledrie de goals en werd uitgeroepen als ‘Man of the Match’. Top Lucas! Ga zo door!

 

Wil jij nog meer meekrijgen van onze talenten? Kijk op onze Instagram voor dagelijkse updates!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.