Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lucas de Wit verruilt FC Eindhoven voor Carson Newman

Lucas de Wit verruilt FC Eindhoven voor Carson Newman

Lucas de Wit trekt de deur bij FC Eindhoven achter zich dicht. De vleugelverdediger annex winger verruilt de eerste divisionist voor Carson Newman! Een heel nieuw avontuur.

 

 

 

Lucas de Wit speelt al zijn hele leven op een hoog niveau. Via DVS en RPC speelde hij zich in de kijker bij Willem II en FC Eindhoven. Uiteindelijk won FC Eindhoven de strijd om de handtekening van de jonge verdediger. Via Helmond Sport en VVV kwam hij terug bij FC Eindhoven. Daarnaast maakte hij ook deel uit van het Nederlandse zaalvoetbalteam!

 

 

 

Dit seizoen mocht hij naast wedstrijden in de U19 met regelmaat zijn opwachting maken bij de beloften. Ook mocht hij zo nu en dan aansluiten bij trainingen van het eerste! Nu hij zijn HAVO diploma op zak heeft, hij slaagde enkele weken geleden, kiest hij voor het Amerikaanse avontuur.

 

Carson Newman University in Tennessee is de nieuwe ploeg van Lucas. Een universiteit met enorm goede faciliteiten, goede opleiding en een ambitieus voetbalprogramma. Samen met Rik van Dijk en Bram Kaarsgaren is de Nederlandse enclave compleet. Voorheen speelde reeds Daan Smit en Twan Verweij voor dit team. Het afgelopen jaar werden de Eagles uitgeschakeld in de halve finales van de South Athletic Conference. Dit jaar is het doel om de finales te bereiken en uiteindelijk te winnen!

 

 

 

Wij wensen Lucas de Wit enorm veel plezier en succes in Amerika. Zijn American Dream staat op het punt om te beginnen! We blijven je natuurlijk volgen in de States!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.