Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lotte Haagmans gaat hockeyen in Amerika bij Long Island University

Lotte Haagmans gaat hockeyen in Amerika bij Long Island University

De achttienjarige Lotte startte op haar derde al met hockeyen en is altijd topscorer geweest van de teams waar ze in speelde. Wat het extra bijzonder maakt, is dat Lotte verschillende clubs heeft gehad van verschillende niveaus maar desondanks wist Lotte overal even makkelijk het net te vinden.

Toen Lotte veertien jaar oud was, werd ze geselecteerd voor het Limburgse talententeam. Dit houdt in dat de beste spelers uit de provincie Limburg in dit team geplaatst worden per leeftijdscategorie. Drie jaar nadat ze in dit team zat, maakte ze een transfer naar MHC Maastricht. Hier behaalde Lotte meerdere kampioenschappen op het op twee na hoogste landelijke niveau van Nederland. Het seizoen 2021-2022 was een geweldig jaar voor Lotte en MHC Maastricht. Het team wist dit seizoen 94 keer te scoren waarvan Lotte er 34 op haar rekening nam. In het seizoen 2023-2024 speelde Lotte op het hoogste Nederlandse nationale indoortoernooi.

Lotte is zeer gemotiveerd om naar elke training en wedstrijd te gaan en probeert altijd haar uiterste best te doen. Teamgenoten beschrijven Lotte als een gepassioneerde speelster die telkens de beste versie van zichzelf probeert te zijn wanneer ze het veld betreedt. Met haar geweldige mentaliteit en passie voor het spel probeert Lotte die mindset op haar teamgenoten over te brengen. Buiten het veld vindt Lotte het ook erg belangrijk om tijd vrij te maken voor haar vriendinnen. Vrienden beschrijven Lotte als een vrolijk en zorgzaam persoon die energiek is. Ze houdt ervan om bij vrienden en familie te zijn, maar kijkt vooral uit naar wedstrijddagen!

Ralph Jacobs, de coach van Lotte, beschrijft haar als een sterke centrumspits die gemakkelijk doelpunten scoort en sterk is in balbezit. Ze kan scoren uit bijna elke situatie. Bovendien is ze heel gemakkelijk te coachen omdat ze graag wil leren en zichzelf wil blijven ontwikkelen.

Wij wensen Lotte veel succes bij Long Island University en haar verdere avonturen in Amerika.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.