Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lorenz van den Berg gaat spelen voor WVU Tech!

Lorenz van den Berg gaat spelen voor WVU Tech!

Lorenz van den Berg zal Nederland achter zich laten en gaan voetballen voor WVU Tech.

Lorenz begon met voetballen op 4-jarige leeftijd bij zijn lokale voetbalclub VV Berkum. Gedurende zijn tijd bij VV Berkum wist hij altijd in de hoogste teams van zijn leeftijd te spelen. In de O-17 en O-19 wist Lorenz topscorer te worden van zijn team. In het seizoen 2022-2023 maakte hij 23 doelpunten en gaf hij 17 assists in slechts 20 wedstrijden. Dit seizoen is hij vroegtijdig overgekomen van de jeugd naar het tweede senioren elftal van VV Berkum dat uitkomt op het hoogste nationale niveau voor tweede elftallen in Nederland.

Lorenz kan als vleugelspeler en centrumspits uit de voeten, maar hij speelt het beste als aanvallende middenvelder. Waar Lorenz heel veel winst mee boekt tijdens een wedstrijd is  zijn technisch vermogen. Ook het tempo dat hij erin kan brengen is een positief punt. Als verdediger hoop je niet dat je in de een tegen een situatie komt met Lorenz aangezien zijn individuele actie erg sterk is.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Lorenz als een erg vrolijk, gedreven, vriendelijk en sociaal persoon, die geweldig is om in een groep te hebben. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij 100% om zijn doelen te bereiken. Lorenz heeft zowel de Nederlandse als de Schotse nationaliteit.

Het team van WVU Tech heeft afgelopen seizoen een erg sterk seizoen gedraaid. Ze wisten een overal ranking van 14 winst, 5 verlies en twee keer een gelijkspel. Dankzij de prestaties in de competitie wisten ze zich te plaatsen voor de conference Championship. Hier wisten ze de finale zelfs te winnen met penalty’s nadat ze de kwart en halve finale met overtuigende cijfers gewonnen hadden.

Wij denken dat Lorenz een ware toevoeging is aan het team van WVU Tech en hopen dat ze komende jaar deze prestatie kunnen evenaren. Wij wensen Lorenz heel veel succes en horen graag mooie verhalen over zijn tijd in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.