Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lloyd van Wees signs at Jamestown University, Jamestown, North Dakota

Lloyd van Wees signs at Jamestown University, Jamestown, North Dakota

 

Oud-AJAX jeugdspeler Lloyd van Wees vertrekt deze zomer naar Jamestown University waar hij topsport met studie gaat combineren. Een groot avontuur staat op het punt om te beginnen voor de 18-jarige creatieve middenvelder. Let the American Dream begin!

 

 

Van Wees begon met voetballen bij SV Meervogels. Hier werd hij al snel opgemerkt door de KNVB regioteams, AZ en ook het grote AJAX. De jonge middenvelder koos voor een verblijf in de meest prestigieuze voetbalopleiding van Nederland, zoniet Europa – AJAX. Hier verbleef hij drie jaar. Alle jaren werd hij kampioen van Nederland. Hierna vertrok hij naar AFC wat en uiteindelijk stroomde hij door naar FC Castricum. Met dit team werd hij afgelopen seizoen kampioen in de 3e Klasse.

 

 

Over enkele weken stapt hij op het vliegtuig richting North Dakota. Jamestown is zijn nieuwe woonplaats. Hier gaat hij voetbal op hoog niveau combineren met een studie bij Jamestown University. De creatieve middenvelder met een fluweel linkerbeen is niet de enige die het team van head coach Nienhaus komt versterken. Zo komen de versterkingen dit jaar uit oa Italie, Mexico, Engeland en Nieuw Zeeland. Van Wees kan zijn borst direct natmaken in de confrontatie met de regerend landskampioen Hastings College in de tweede wedstrijd.

 

 

 

KingsTalent wenst Lloyd heel veel plezier tijdens zijn tijd in The States! Natuurlijk blijft KingsTalent Lloyd op de voet volgen en zullen we zijn avonturen delen op onze website en Facebook. Wil jij altijd up-to-date blijven van de laatste verhalen van Lloyd en andere talenten? Like dan onze Facebookpagina en volg ons op Instagram en Twitter.

 

Voor 2018 zijn we druk op zoek naar nieuw talent. Speel je voetbal, hockey of volleybal op niveau en wil je graag studie combineren met (top)sport. We willen je graag leren kennen! Wil je weten of je in aanmerking komt? Meld je hier aan.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.