Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Life University versterkt zich met Aaron Overmars!

Life University versterkt zich met Aaron Overmars!

De lange verdediger is de nieuwste aanwinst van Life University en komt voortaan uit voor de Life Running Eagles uit Marietta, Georgia.

 

Aaron speelt al sinds zijn vijfde bij Kooger Football Club, op twee seizoenen na. De voormalig profclub uit Koog aan de Zaan ligt in Noord-Holland en is opgericht in 1910. In de twee seizoenen dat hij niet voor KFC speelde, kwam Aaron uit voor Fortuna Wormerveer om op een hoger niveau te spelen. Bij Fortuna Wormerveer speelde hij tegen teams als Ajax en AZ en mocht hij zelfs op proef komen bij AFC Amsterdam. Om academische redenen besloot hij de transfer naar de Amsterdammers niet te maken. Na twee seizoenen bij Fortuna besloot de inmiddels 18-jarige verdediger terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal begon: Kooger Football Club.

 

Aaron speelde in de afgelopen drie seizoenen maar liefst 62 wedstrijden voor KFC, waarin hij 7 goals maakte en 8 assists wist te geven, niet onaardig voor een verdediger. Zijn snelheid, techniek en kwaliteiten in de lucht zorgen voor zijn diversiteit in verschillende posities.  Zo kan de tweebenige voetballer naast centrale verdediger, linksback en rechtsback ook nog eens uit de voeten als verdedigende middenvelder. Naast kwaliteit zit ook de mentaliteit goed bij Aaron, hij is enorm toegewijd en geeft altijd 100%.

 

Life University

Life University is een universiteit uit Georgia, opgericht in 1974. Op dit moment zitten er ruim 2700 studenten op de universiteit. De internationale studenten komen uit maar liefst 45 verschillende landen! Naast de academische kant is er meer dan genoeg vrijetijdsbesteding te vinden op de campus van Life University, met meer dan 70 studenten ‘clubs’ of organisaties.

Oftewel, meer dan genoeg te doen op deze enorm leuke universiteit! Wij blijven Aaron op de voet volgen en wensen hem veel plezier op zijn nieuwe avontuur in ‘The States’.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.