Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Laura Smit gaat de ‘Red Devils’ versterken

Laura Smit gaat de ‘Red Devils’ versterken

De 18-jarige Laura Smit maakt zich op voor een nieuw avontuur in Amerika. Aankomend seizoen zal Laura de velden van VV Gieten inruilen voor de velden van Allen Community College.  

 

De talentvolle voetbalster is van alle markten thuis, naast voetbal heeft Laura ook op tennis, skiën, paardrijden en judo gezeten. De planning van Laura is nooit druk genoeg, want zelfs op dit moment beoefent ze nog judo, skiën en voetballen. Op erg jonge leeftijd is de sportieveling begonnen met voetballen bij VV Gieten en maakte zij deel uit van de hoogste teams. Bij meisjes U15 en U17 is Laura zelfs uitgekozen als aanvoerster van het team. Als kers op de taart werd Laura ook geselecteerd voor proeftrainingen bij Arminia Bielefeld in Duitsland.

Laura kan ingezet worden als links- en rechtshalf, aanvallende middenvelder en als links- en rechtsbuiten maar komt het best tot haar rechts als rechtsbuiten. Daarnaast is Laura een fysiek sterke voetbalster die weinig onnodig balverlies lijdt. Haar tegenstanders leggen het vaak af in op 1 op 1 situaties tegen de krachtige speelster. Een van haar sterke punten is dat Laura kansen voor haar teamgenoten kan creëren, wat haar een echte teamplayer maakt. Tevens beschrijven vrienden haar als een sociaal persoon, die geniet van sociale bijeenkomsten en tijd met haar familie. Ze is ontzettend leergierig en ontwikkelt zich graag om al haar doelen te bereiken. Met alle ingrediënten in huis zijn wij ervan overtuigd dat Laura’s Amerikaanse avontuur een succes gaat worden.

Laura zal uitkomen voor de ‘Red Devils’ van Allen Community College in Iola, Kansas. De school maakt onderdeel uit van de De Nationale Junior College Athletic Association (NJCAA). De NJCAA is opgericht in 1938 en is momenteel verspreid over 24 Amerikaanse staten.

We wij wensen Laura heel veel succes in Amerika en willen haar erg veel succes wensen!
Wil jij op de hoogte blijven van alle talenten? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram pagina: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.