Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lars Schutrups wordt een Tusculum Pioneer!

Lars Schutrups wordt een Tusculum Pioneer!

Lars Schutrups wordt een Tusculum Pioneer! Hij stapt komende zomer op het vliegtuig naar Tennessee om daar een nieuw avontuur te beginnen.

Lars begon op vierjarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke voetbalclub VV Oldeholtpade. Hier kwamen ze er achter dat hij beter was dan de rest en zo kwam er snel een overstap naar VV Heerenveen. Hier kon hij op hoger niveau spelen en werd hij zelfs geselecteerd voor het Onder-15 districtsteam van de KNVB, waar hij zich dan ook kon meten met de betere spelers uit de regio. Vervolgens maakte hij dan ook de stap naar de jeugdopleiding van Cambuur Leeuwarden, maar door de Covid-19 pandemie ging hij al snel terug naar zijn oude club VV Heerenveen. Daar speelt hij in de Onder-19 in de vierde divisie en heeft hij al zijn debuut mogen maken voor het eerste elftal van VV Heerenveen.

Lars zal het oranje tenue van de Tusculum Pioneers gaan dragen. Hij wordt een student-athlete van de Tusculum University. Het men’s soccer team van coach Allen Vital komt uit in de South Atlantic Conference en de school is aangesloten bij de NCAA. In deze conference spelen ze tegen scholen die bekend zijn voor KingsTalent, namelijk Limestone University, Carson Newman, Coker en Wingate. Dit betekent dus ook dat de nieuwe verdediger van de Pioneers een aantal onderonsjes gaat krijgen met KingsTalent spelers. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat verlopen!

Tusculum University is opgericht in 1794! De school staat bekend om de oranje zwarte kleuren. Het is geen onwijs grote school, maar dit zorgt er juist voor dat iedereen elkaar kent. Zo studeren er een kleine 1.500 studenten aan deze University. De school heeft een sterk atletisch programma, maar ook een hoog scorend academisch programma.

Heel veel succes en plezier toegewenst in Amerika, Lars! Wij blijven je volgen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.