Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lars Geutjes gaat voetballen voor Northwestern College

Lars Geutjes gaat voetballen voor Northwestern College

Lars Geutjes gaat zijn droom waarmaken in Amerika! Hij gaat spelen voor Northwestern College in de staat Illinois.

Lars begon op 5-jarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke voetbalclub TSC Oosterhout. Vanaf zijn 13e leeftijdsjaar speelde hij constant in een hogere leeftijdscategorie. Toen hij voor de onder 17 van TSC Oosterhout uitkwam werd hij topscorer in de 5e divisie (hoogte nationale U17 jeugdcompetitie). Lars is een multi-inzetbare speler die zowel als linksback, linkermiddenvelder, centrumspits en rechtsbuiten uit de voeten kan. Maar hij speelt het beste als linksbuiten. Sterke punten van hem zijn het uithoudingsvermogen en doorzittingsvermogen wat hij bezit. Ook beschikt hij over de kwaliteiten om veel tempo in het spel te brengen.

Vrienden en teamgenoten omschrijven Lars als een zeer vrolijk, gedreven, vriendelijk en sociaal persoon, die geweldig is om in een groep te hebben. Zowel op het veld als in de klas is hij doelgericht en geeft hij 100% om zijn doelen te bereiken. Lars hecht veel waarde aan discipline en is extreem competitief, wat tot uiting komt in zijn spel- en oefenmentaliteit.

Momenteel heeft Lars een tussenjaar nadat hij vorig jaar zijn havodiploma behaald heeft. In Amerika wil hij het studeren weer gaan oppakken in combinatie met voetballen. Wie denkt dat Lars voor een klein team gaat spelen in Amerika heeft het mis. Afgelopen seizoen wist het team namelijk 15 van de 22 wedstrijden te winnen in de competitie terwijl er maar twee verloren gingen. In de conference werden 8 van de 11 wedstrijden winnend afgesloten.

wij hebben alle vertrouwen in Lars en wensen hem veel succes!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.