Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kyara Vanheuverswijn naar Lincoln Memorial University in Tennessee

Kyara Vanheuverswijn naar Lincoln Memorial University in Tennessee

Eind komende zomer zal Kyara de overstap gaan maken naar de VS. Ze gaat spelen voor de LMU Railsplitters, waar ze teamgenoot wordt van Katinka Ummels.

 

Voetbal was niet de eerste sport die Kyara beoefende. Op jonge leeftijd deed ze aan veel verschillende sporten, waaronder ook judo en zwemmen. Op haar elfde besloot ze om te gaan voetballen bij VV Hoogland en dit bleek een goede keuze. Kyara speelde met het o17 elftal op het hoogste niveau in Nederland en werd met haar team ongeslagen kampioen. Bovendien wonnen ze in hetzelfde seizoen ook nog eens de nationale beker. Vervolgens ging ze naar de o19 waar ze alle wedstrijden speelden. Naast alle wedstrijden bij de o19, speelde Kyara ook nog bijna alle wedstrijden bij het eerste dameselftal van VV Hoogland. Kyara sloeg haar tweede jaar in de o19 over en stroomde meteen door naar de senioren dames 1 waar ze vanaf het begin een basisplaats heeft weten te bemachtigen.

 

Kyara is een buitenspeelster die bij voorkeur op de rechtsbuiten positie wordt opgesteld. Linksbuiten, rechtsmidden en rechtsback zijn voor haar ook geen probleem. Een fijne speelster voor een coach dus. Haar sterke punten zijn onder andere haar explosieve versnelling, de 1 tegen 1, haar techniek, haar spelinzicht, haar dribbelskills, haar passing en voorzetten en haar schot. Een complete speelster die zeker wat toevoegt aan het team.

Vrienden, teamgenoten en docenten beschrijven Kyara als een energiek meisje. Ze is erg gedisciplineerd en geeft nooit op. De doelen die ze voor ogen heeft daar doet ze haar uiterste best voor. Ook is ze een erg sociaal persoon en is ze graag onder de mensen. Ze is een natuurlijke leider die niet alleen zichzelf kan motiveren, maar ook andere. Tot slot is Kyara erg ambitieus en avontuurlijk en daarom zijn wij ervan overtuigd dat ze een top tijd gaat beleven in de VS.

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University is een universiteit gelegen in Harrogate, Tennessee. Met een campus van vier vierkante kilometer dat gelegen is aan de rand van het Cumberland Gap National Historical Park, is er genoeg te zien op LMU. Een prachtige locatie is het zeker. Met maar liefst 11 verschillende sporten voor mannen en 13 verschillende sporten voor vrouwen hoeft Kyara zich in ieder geval niet te vervelen op de campus.

 

LMU Railsplitters

Het Women’s soccer program van LMU is een goed aangeschreven programma in de VS. Met goede faciliteiten op zo’n prachtige locatie zal Kyara het goed naar haar zin gaan hebben. Bovendien zal ze teamgenoot worden van Katinka Ummels die als sophomore de overstap maakte naar LMU. Wij zijn ervan overtuigd dat Kyara met haar kwaliteiten goed zal passen in deze voetballende ploeg.

 

Wij hopen dat Kyara een fantastische tijd gaat beleven bij LMU en wensen haar heel veel succes en vooral heel erg veel plezier in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.