Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Koen Vos signs at Point University, West Point, Georgia

Koen Vos signs at Point University, West Point, Georgia

 

Koen Vos laat de Brabantse gezelligheid achter zich en gaat op avontuur in Georgia, USA. De 19-jarige verdedigende middenvelder, die bijna vijf jaar in de jeugdopleiding van PSV heeft gespeeld, vertrekt eind deze zomer naar Georgia om te gaan voetballen bij het Point University men’s soccerteam uit West Point.

 

 

 

Vos begon met voetballen bij het plaatselijke SV Budel waar hij op jonge leeftijd gescout werd door PSV. De technische middenvelder kwam vier en een half jaar uit voor de grootste club van Noord-Brabant om vervolgens weer terug te keren bij SV Budel. In de jeugd van PSV werd hij ieder jaar kampioen. Na zijn terugkeer bij SV Budel werd de middenvelder vervroegd doorgeschoven naar het eerste elftal. In zijn eerste jaar in de selectie werd Vos kampioen in de vierde klasse en afgelopen seizoen wist SV Budel met Vos in de basis als zevende te eindigen in de 3de klasse. Vos maakte twee goals en leverde een hand vol assists.

 

 

 

In The States gaat Vos voetballen bij het Point University men’s soccerteam. Point University is een NAIA school die uitkomt in de Appalachian Athletic Conference. In deze conference spelen the Skyhawks, die onder leiding van head coach Jonathan Lenarz staan, wedstrijden tegen onder andere Union, Bryan, Tennessee Wesleyan en het Montreat College van Bas Pouls.

 

 

KingsTalent wenst Koen veel succes met zijn avontuur in Amerika! Natuurlijk zal KingsTalent Koen blijven volgen en zijn avonturen delen op onze website en Facebook. Wil jij altijd up-to-date blijven van de laatste verhalen van onze talenten in Amerika? Like dan onze Facebookpagina en volg ons op Instagram en Twitter.

 

Voor 2018 zijn we druk op zoek naar nieuw talent. Speel je voetbal, hockey of volleybal op niveau en wil je graag studie combineren met (top)sport. We willen je graag leren kennen! Meer informatie klik hier.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.