Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

KingsTalent werkt samen met Number Seven Sports

Een volgende mijlpaal in de KingsTalent historie met de samenwerking tussen KingsTalent en Number Seven Sports is een feit. De afgelopen jaren heeft KingsTalent diverse sporters begeleid naar het professionele niveau, met als hoogtepunt 3 MLS draft uitverkiezingen in december 2022. Met de samenwerking tussen KingsTalent en Number Seven Sports wordt de stap om via college het profniveau te bereiken een stukje kleiner.

 

Number Seven Sports is opgericht door Tom Maas, Han de Koning en Paul de Koning (oprichters van KingsTalent) met het doel om college sporters te begeleiden naar het volgende niveau. Athlete Management op profniveau dus! Afgelopen december haalde Bryan Iliohan, Dyon Dromers en Diego Konincks de Draft van het hoogste Amerikaanse voetbal divisie MLS. Eerder behaalde keeper Matthijs Swaneveld deze uitverkiezing als eerste Nederlander in januari 2021. Daarnaast spelen diverse sporters professioneel op het tweede en derde niveau. Number Seven Sports richt zich athlete management in de breedste zin van het woord. Begeleiding, contracten en transfers, career management en het uitnutten van commerciële kansen.

 

Op dit moment zijn diverse transfers voor deze zomer in afrondende fase. Houdt de website en socials van Number Seven Sports goed in de gaten. Wij zijn super enthousiast en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking vele dromen een stukje dichterbij brengt. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden na college in de professionele sportwereld? Neem contact op met Paul de Koning.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.