Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom In the Media

KingsTalent vereerd met finale plek in Ondernemer van het Jaar verkiezing

Zaterdag 24 maart 2018 was Time Out in Gemert gastheer van de Ondernemer van het Jaar verkiezing van regio Peel Noord. De finalisten en winnaars van deze verkiezing, een maal in de vier jaar georganiseerd, werden gekozen door een zeer gerespecteerde vakjury, die onder leiding stond van Frans Huijbregts van de Huijbregts Groep uit Helmond.

 

De verkiezing is opgesplitst in twee categorieën: Ondernemer van het Jaar en Starter van het jaar. Voor de laatst genoemde categorie was KingsTalent genomineerd, samen met zorginitiatief De Pastorie van Marjolein Wissema en Hanssen Interior Design van Perry Hanssen. Na een spectaculaire finale, waarin de drie finalisten uitvoerig werden voorgesteld aan de ruim 500 bezoekers, werd uiteindelijk De Pastorie van Marjolein Wissema tot winnaar benoemd.

Vanzelfsprekend een kleine domper op drie fantastische jaren, waarin KingsTalent deze zomer meegerekend meer dan 100 talenten begeleidde naar een avontuur in Amerika. Natuurlijk is KingsTalent enorm trots op de nominatie en zeer vereerd om tot de drie beste starters van regio Peel Noord te behoren. Tot slot feliciteren wij onze collega’s Marjolein Wissema en Rogier van Sambeek, die geheel terecht werden verkozen tot respectievelijk Starter van het Jaar en Ondernemer van het Jaar.

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.