Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Teams of the Week #6

New, New, New! Het is vrijdag en dat betekend; nieuwe KingsTalent Teams of the Week! De beste voetbal-, hockey- en volleybal-talenten van afgelopen weekend staan hier voor je opgesteld!

Zoals altijd trappen we af met de voetballers! De voetballers hebben ontzettend veel gewonnen afgelopen week! Met twee clean sheets en met een totaal van elf goals/assists was de scoringsdrift, van onze talenten, dit speelweekend erg groot! Met deze week in het bijzonder; Yannick Hilpert van Southern Connecticut State University, die een hattrick scoorde in de 5-3 overwinning op New Haven! Verder heeft Stan van den Beld van Northwestern Raiders in de 3-0 overwinning op Dakota Wesleyan één keer weten te scoren en was daarnaast ook nog goed voor twee assists! Klasse gedaan!

Verder met de hockeysters, die maar lieft drie awardwinnaars in het team hebben staan deze week! In de spotlights; Ophélie Bemelmans, van de Princeton Tigers, was erg lekker op dreef en gaf drie assists in de 6-1 overwinning op Monmouth afgelopen woensdag! Ook Willemijn Boogert van Syracuse heeft zichzelf laten zien! De middenveldster won afgelopen weekend beide wedstrijden tegen Stanford en James Madison University! Syracuse heeft nu elf van de dertien wedstrijden gewonnen dit seizoen!

En zoals gewoonlijk sluiten we af met de volleybalsters, waar iedere speelster afgelopen weekend haar wedstrijden heeft gewonnen! Met in de spotlights; Eke Denessen, heeft na afgelopen weekend een 3-0 overwinning binnengehaald tegen Kansas City. Haar team, NDSU, heeft nu al een winstreeks van vijf wedstrijden te pakken! Ook Susan Reinders van Mars Hill heeft een overwinning binnengehaald na een zeer spannende wedstrijd tegen Tusculum, die in 3-2 overwinning eindigde voor Mars Hill!

Iedereen gefeliciteerd met je plekje in de KingsTalent Teams of the week #6!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.