Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

KingsTalent vraagt aandacht voor Spieren voor Spieren

Eerder communiceerden we dat KingsTalent en Spieren voor Spieren de handen ineen slaan. Dat werd afgelopen zomer bekrachtigd met een donatie van maarliefst €2.500. Vanaf heden staat Spieren voor Spieren op de KingsTalent tenues die worden gedragen bij onze showcases en creëeren we meer awareness voor Spieren voor Spieren!

Afgelopen vrijdag nam Minke Booy, directeur Spieren voor Spieren Olympisch en Wereldkampioen hockey, uit handen van KingsTalent CEO Paul de Koning, het eerste nieuwe KingsTalent shirt in ontvangst. Vanaf heden is Spieren voor Spieren te vinden als shirtsponsor op al onze tenues gedragen tijdens de showcases aankomende weken. KingsTalent grijpt dit aan om aandacht te vragen deze stichting en hiermee kinderen met een spierziekte te helpen.

KingsTalent CEO Paul de Koning over de samenwerking: “Gezond zijn is voor velen heel vanzelfsprekend, tot het moment dat dit niet meer zo is. De wereld staat op zijn kop. Persoonlijk vind ik het enorm belangrijk om kinderen met een spierziekte te een toekomst te geven. Met de steun voor Spieren voor Spieren dragen we hierbij een steentje bij om kinderen met een spierziekte te helpen.”

Steun jij ook Spieren voor Spieren? Ga naar de website van Spieren voor Spieren en doneer.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.