Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent organiseert FIFA 20 Toernooi!

KingsTalent organiseert FIFA 20 Toernooi!

KingsTalent staat volledig achter de #StayAtHomeChallenge! Het leek ons dan ook een goed idee om de tijd thuis zo goed mogelijk te besteden. Daarom organiseert KingsTalent een FIFA 20 toernooi op de PlayStation 4 voor alle geïnteresseerden die in aanraking zijn geweest met KingsTalent. Wat moet je doen om mee te kunnen spelen? Dat lees je in het artikel hieronder!

 

Inschrijven

Om mee te kunnen doen moet je in het verleden, heden of in de toekomst met KingsTalent in aanraking zijn gekomen. Dit omvat dus alle student-sporters die in Amerika zijn geweest, op dit moment in Amerika zijn of nog gaan. Verder doen personeelsleden en (ex)stagiairs ook mee! Val jij onder deze groep, lijkt jou dit leuk en speel jij FIFA 20 op de PlayStation 4? Schrijf je dan nu in via deze link.

De inschrijvingen sluiten vrijdag 27-03 om 12:00 en later die dag zal het wedstrijdschema bekend gemaakt worden. Let op: het team dat je kiest bij de inschrijvingen is jouw team voor het gehele toernooi, dit kun je later niet meer veranderen!

Waarom vragen wij om je telefoonnummer bij het inschrijfforumlier?
Dit doen we omdat dit het plannen van wedstrijden een stuk gemakkelijker maakt. Jouw telefoonnummer wordt met niemand gedeeld, behalve met je tegenstander voor het plannen van de wedstrijden.

 

Wedstrijden

In het inschrijfformulier heb je jouw team gekozen, dit is het team waarmee je alle wedstrijden zult spelen. Het toernooi zal zeer waarschijnlijk uit een aantal knock-out wedstrijden bestaan en worden afgerond met een finale. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat er voor een mini-competitie format wordt gekozen, dit wordt vrijdagmiddag bekend gemaakt.

Nadat je je hebt ingeschreven en het wedstrijdschema bekend is gemaakt, worden de wedstrijden gespeeld. Hoe gaat dit in zijn werking? KingsTalent is de tussenpersoon voor jou en je tegenstander. Er moet namelijk een datum en tijd worden gekozen om de wedstrijd te spelen, die jullie allebei uitkomt. De wedstrijden starten maandag 30-03, afhankelijk van de afgesproken datum tussen jou en je tegenstander. Er zitten wel deadlines aan wanneer de wedstrijden per ronde uiterlijk gespeeld moeten worden, maar dit wordt vrijdagmiddag met het speelschema bekendgemaakt.

Wanneer er een datum en tijd is gekozen, voegen de spelers elkaar toe als vriend op de PlayStation 4 en nodigen zij de ander uit voor een online wedstrijd. Dit kan onder het menu ‘online’ en vervolgens ‘online vriendschappelijk’, mochten hier vragen over zijn kun je altijd bij ons terecht.  Alle wedstrijden worden met clubteams tegen elkaar gespeeld, FIFA Ultimate Team zal geen onderdeel uitmaken van dit toernooi. Na afloop van de wedstrijd geven de spelers de resultaten door aan KingsTalent en worden de volgende wedstrijden spoedig bekendgemaakt.

Schrijf je in!

Denk jij dat je het in je hebt om dit toernooi te winnen? Schrijf je dan nu in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.