Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

KingsTalent minority shareholder van Dutch Lions FC

Dutch Lions en KingsTalent gaan de huidige samenwerking intensiveren. In eerdere berichtgeving werd al bekend dat KingsTalent en Dutch Lions een actieve samenwerking op gebied van recruitment en scouting opzette. Vanaf heden is KingsTalent minority shareholder van meerdere Dutch Lions FC clubs in de VS.

De Dutch Lions zijn van Nederlandse origine en zijn opgericht door Mike Mossel en Erik Tammer. De Dutch Lions zijn er voor atleten die in de zomerperiode (midden mei tot midden juli) graag wil voetballen in de VS. Naast het schoolseizoen, kan je je als atleet dus blijven verbeteren, en dat in Amerika! Voor mannen en vrouwen. De afgelopen jaren heeft Dutch Lions flink aan de weg getimmerd met de uitbouw van clubs. KingsTalent ziet hier een zeer interessante mogelijkheid om dit gezamenlijk te doen. De afgelopen jaren hebben meerdere KingsTalent athletes de stap naar diverse Dutch Lions teams reeds.

Vanaf heden is KingsTalent minority shareholder van een viertal clubs –

  • Florida Gulf Coast, Dutch Lions FC – Miami
  • Chicago, Dutch Lions FC – Chicago
  • Washington, Dutch Lions – Washington DC
  • SoCal, Dutch Lions – Oceanside California

 

De Dutch Lions FC spelen diverse competities in Amerika voor mannen én vrouwen.  Dutch Lions FC begon in 2010 in de stad Dayton, met hun eerste programma. Nu een aantal jaar later hebben ze zich al uitgebreid naar 10 steden. Er zijn in totaal al meer dan 80 Dutch Lions FC spelers die prof zijn geworden!

Heb je interesse om deel te nemen aan het zomerprogramma van Dutch Lions – schrijf je hieronder in en we nemen zsm contact met je op.

Aanmeldingsformulier Dutch Lions

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.