Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

KingsTalent lanceert KingsTalent Academy

Na maandenlang hard werken, is the word finally out! Met trots presenteren wij de KingsTalent Academy! Een op maat gesneden programma voor student-athletes in de VS om het maximale uit hun avontuur te halen.

Naast de bestaande dienstverlening om talenten te begeleiden met een overstap naar de VS maakt KingsTalent de volgende stap. Met de Academy zet KingsTalent vol in op begeleiding en ontwikkeling van student-athletes in de VS. In een individueel programma wordt samen met een persoonlijke coach gewerkt aan ambitieuze doelen, gespecificeerd op de wensen en behoeften van de student sporters. Geen enkel traject is hierbij hetzelfde en op maat gesneden. Met de begeleiding van honderden student-athletes weet KingsTalent als geen ander dat de werkdruk voor deze sporters behoorlijk hoog is. Daarom wordt het werk compleet uit handen genomen door deze persoonlijke coach.

Naast persoonlijke ontwikkeling wordt binnen de Academy aandacht besteed aan een uniek netwerk tussen student-athletes. In een online netwerk worden student-athletes met elkaar verbonden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport and business branche met inspiratiesessies die periodiek worden ingepland binnen de Academy.

“De KingsTalent Academy is het perfecte programma voor ambitieuze student-athletes die het maximale uit hun avontuur willen halen. Met Wouter van den Berg (Academy Director) en Ivar Hageman (Academy Manager) heeft KingsTalent enorm veel kennis binnenboord gehaald om talenten in de VS op een unieke manier te begeleiden”, aldus Paul de Koning, CEO KingsTalent.

Wil je meer weten over de KingsTalent Academy, neem contact op met CEO Paul de Koning (0611917324 / paul@kingstalent.com) of Academy Director Wouter van den Berg (0657796259 / wouter@kingstalent.com).

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.