Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

KingsTalent King of the Month!

KingsTalent King of the Month, het nieuwe concept van KingsTalent! Hier zoomen wij in op de Student-Athletes die het best gepresteerd hebben in de afgelopen maand. Zo is er wekelijks het Team of the Week, maar nu is er ook de KingsTalent King of the Month!

Alle resultaten van de Student-Athletes worden bijgehouden en hier wordt maandelijks een selectie gemaakt van welke Student-Athletes in aanmerking komen voor deze prestigieuze titel.

Voor de maand September zijn er vijf Student-Athletes geselecteerd die in aanmerking komen voor de titel. Als eerst komt Bryan Iliohan. De aanvaller van California Baptist University wist in de maand September zeven goals te maken en heeft twee persoonlijke awards in de wacht weten te slepen! De volgende voetballer die in aanmerking komt is Max Jasper. De middenvelder van Oliver Nazaret University wist zes keer het net te vinden in de maand September. Eva Kinwel, aanvalster van Thomas More University, was betrokken bij zes doelpunten. Zij scoorde vier keer en wist tweemaal een teamgenoot in stelling te brengen.

Bij de hockeysters wist Louisville verdedigster Julie Kouijzer vier goals te maken, drie assists te leveren en twee persoonlijke awards binnen te slepen. De laatste genomineerde is Liselotte Koop. De verdedigster van Wagner College was met drie goals en vijf assist betrokken bij acht goals. Ook wist Liselotte een persoonlijke award binnen te halen.

De vijf genomineerden hebben stuk voor stuk geweldige prestaties neergezet. Wie verdient er volgens jou de prestigieuze titel van KingsTalent King of the Month?

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.