Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights Updates

KingsTalent en SV Saestum slaan de handen in een!

KingsTalent en SV Saestum slaan de handen in een!

De meest toonaangevende vrouwenvoetbal vereniging van Nederland en het bedrijf uit Gemert slaan de handen in een en gaan een partnership aan! De club uit Zeist en KingsTalent zien verregaande mogelijkheden om samen te werken op gebied van vrouwenvoetbal.

Sportvereniging Saestum is al jaar en dag een van Nederlands toonaangevende verenigingen op gebied van vrouwenvoetbal. Meermaals mocht de vereniging zich tot de beste van het land kronen. Saestum is een club waar vrouwenvoetbalsters zich kunnen ontwikkelen en presteren op een hoog niveau. Zowel de jeugd als de vrouwen 1 en 2 spelen in de hoogste divisies van Nederland.

In het verleden hebben meerdere Saestum speelsters de overstap naar Amerika weten te maken. Onder andere Nina Koopman, Femke Wiedeman, Diana Hilhorst, Sara Vijfhuizen en Juliette Reitsma zijn enkele voorbeelden.

Het aankomende jaar gaan Saestum en KingsTalent een aantal projecten aan waar op een later moment meer over wordt gecommuniceerd.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.