Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

KingsTalent en RWLK Goalkeepergloves slaan handen ineen

KingsTalent en RWLK Goalkeepergloves slaan handen ineen

RWLK is een initiatief van oud-Oranje international Ronald Waterreus. Zijn carriere bracht hem naast Oranje en PSV ook in Amerika bij New York Red Bulls. Onze gezamenlijke passie voor Amerika verbind onze organisaties op een natuurlijke wijze. Het merk RWLK timmert  inmiddels stevig aan de weg in zowel binnen als buitenland.  

 

 

 

RWLK richt zich met name op jonge keepers met passie voor het vak. Slechts het beste is goed genoeg voor de echt bevlogen doelman. Degelijk, betrouwbaar, up-to-date en innovatief waar nodig; dat zijn de waarden waar RWLK voor staat. Op dit moment keept oa international en keeper van PSV Jeroen Zoet met RWLK keepershandschoenen.

 

 

De missie van RWLK sluit perfect aan bij die van KingsTalent. Het ontwikkelen van talent. Op basis daarvan hebben KingsTalent en RWLK Goalkeepergloves besloten om de handen ineen te slaan. Voor alle keepers en keepsters hebben  KingsTalent en RWLK een speciale actie ter kennismaking opgestart. Meer informatie volgt spoedig.

Wordt spoedig vervolgd…

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.