Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

KingsTalent en HockeyWerkt gaan een gloednieuwe samenwerking aan!

Vanaf het jaar 2024 gaan KingsTalent en HockeyWerkt samenwerken. Het jonge en sports-minded hockey bedrijf heeft jaarlijks honderden hockeytrainers/coaches in dienst die op verschillende clubs in heel Nederland trainingen verzorgen voor de jeugdelftallen. Samen slaan we de handen ineen om deze samenwerking vorm te geven met student-athletes die naar de VS zijn geweest.

HockeyWerkt is hét platform voor hockeytrainers/coaches in Nederland. Zij zorgen ervoor dat ieder hockeyteam in Nederland zich kan ontwikkelen en kan doorgroeien binnen de breedtesport door middel van een passende en gekwalificeerde trainer. Wij zijn enorm verheugd om deze samenwerking kenbaar te maken samen met HockeyWerkt. Samen gaan we aan de slag om talenten die terugkeren naar Nederland na hun Amerikaanse avontuur te ondersteunen aan een leuke (bij)baan in de hockeywereld. CEO Paul de Koning vertelt over de samenwerking: ‘De filosofie, werkwijze en historie van HockeyWerkt sluit perfect aan op die van KingsTalent. De gesprekken die zijn gevoerd zijn als zeer prettig ervaren en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

Vind jij het leuk om een bijbaantje te hebben waarbij je je passie kan uitoefenen? Dan is HockeyWerkt iets voor jou!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.