Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

KingsTalent en Fit for Football slaan handen ineen

KingsTalent en Fit for Football slaan handen ineen om talenten fit aan de aftrap van het nieuwe college seizoen te laten starten.

College sporten in de VS is zeer intensief. Er wordt veel verwacht op zowel fysiek als mentaal vlak. Om goed en fit aan de start van het seizoen te beginnen slaan KingsTalent en Fit for Football haar handen ineen. Fit for Football is een online fitness programma om je fysiek klaar te stomen voor het grote avontuur. Met deze app heb je toegang tot een online fitnesscoach die je helpt met je schema’s om het maximale uit je programma te halen. Kies daarbij je eigen focus – bijvoorbeeld (duel) kracht, uithoudingsvermogen of snelheid. Aanvullend krijg je toegang tot (advies bij) voeding en recepten om nog sneller resultaat te boeken.

Wil je fit aan het seizoen starten en deelnemen? Kijk dan snel in je KingsTalent Center account en meld je aan via de link. Óf stuur een bericht naar info@kingstalent.com

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.