Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

KingsTalent en Dutch Lions FC formaliseren partnership

KingsTalent en Dutch Lions FC formaliseren partnership

KingsTalent en Dutch Lions FC slaan hun handen ineen met een unieke samenwerking. In deze partnership trekken Dutch Lions FC en KingsTalent in gezamenlijkheid op, op zoek naar de juiste versterkingen voor de teams van de Dutch Lions FC. De samenwerking, met dé Nederlandse club in de VS, omvat werkzaamheden voor Dutch Lions FC clubs in New York, Miami, Fort Myers, Cincinnati, Houston en Dayton voor zowel mannen als vrouwen.

 

De samenwerking is tot stand gekomen na een jarenlange relatie en diverse intensieve gesprekken waarbij werd gesproken over de toekomst van zowel Dutch Lions FC en KingsTalent. Uit deze gesprekken zat een duidelijke overlap van werkzaamheden en strategie.

 

Vijf jaar geleden startte KingsTalent met het begeleiden van student-(top)sporters naar Amerika. Een “Life changing experience” die we willen bieden. Jaarlijks begeleidt KingsTalent 100’en topsporters naar een onvergetelijk avontuur. In de samenwerking zet KingsTalent haar expertise in op de werving van Nederlandse en Europese talenten.
Dutch Lions FC is opgestart in 2009 door Mike Mossel (ex Xavier University) en Erik Tammer (oud-prof van oa AJAX). De visie van Dutch Lions FC – “Gateway to professional soccer” – sluit perfect aan op die van KingsTalent.

 

 

Mike Mossel, CEO van Dutch Lions Capital Group is heel erg enthousiast over de partnership. “Ik ben zeer enthousiast dat we deze samenwerking eindelijk van de grond weten te trekken. Er zijn veel gesprekken voorafgegaan de afgelopen jaren. Maar nu is de kogel eindelijk door de kerk. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking een win-win situatie is voor beide organisaties en zeker ook voor KingsTalent spelers/speelsters die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière.”

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.