Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

KingsTalent doneert aan Spieren voor Spieren

KingsTalent werkt aan dromen van student-sporters die in Amerika gaan sporten en studeren. Maar wat nou als je niet gezegend bent met gezonde spieren? In Nederland zijn 20.000 kinderen met een zeldzame spierziekte. Samen met Spieren voor Spieren willen wij kinderen met een spierziekte helpen. Daarom doneert KingsTalent. 

20.000 Kinderen met een spierziekte. Snel je voor – dat is ongeveer net zo veel als een vol voetbalstadion van AZ. Samen met partners, sportieve acties en evenementen wordt geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindcentrum van het UMC Utrecht.

KingsTalent voelt zich verantwoordelijk en persoonlijk betrokken bij Spieren voor Spieren. Daarom doneren wij deze zomer €2.500. Afgelopen zaterdag ontving Mike Booij, directeur Spieren voor Spieren, uit handen van KingsTalent CEO de cheque / donatie.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.