Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

Livegang KingsTalent Center een feit

Eindelijk is het zover. De livegang van KingsTalent Center is een feit. Het KingsTalent Center is hét centrale punt waar alle informatie voor onze student atleten worden gebundeld. Een belangrijke stap voor KingsTalent met het oog op de toekomst. Deze ontwikkeling zorgt voor een (nog) betere begeleiding en dienstverlening. Tenslotte streven we naar het hoogst haalbare en de beste kwaliteit.

Met de ontwikkeling van dit online portal worden de werkprocessen binnen ons bedrijf verbeterd en zal er meer structuur ontstaan in het begeleidingstraject van onze talenten. In deze online omgeving vinden de talenten alle acties en taken die op hun pad komen op weg naar hun avontuur in Amerika. Altijd en overal inzichtelijk en toegankelijk. Just one click away in hun persoonlijke online omgeving. Het KingsTalent Center is een direct gevolg van feedback die we hebben ontvangen vanuit onze klanten.

De ontwikkeling heeft bloed, zweet en tranen gekost. Een enorm karwei en wat ben ik dan ook blij dat ik eindelijk kan zeggen dat het KingsTalent Center live is. Ik kijk uit naar de nieuwe manier van werken aan de dromen van onze talenten en om alle jongens en meiden op een efficiëntere en gestructureerdere manier te begeleiden richting de VS.

Want, zoals jullie wellicht weten, moeten er veel zaken geregeld worden voordat onze talenten de stap naar de VS kunnen maken. Het is een langdurig en complex traject, met verschillende fases, met elk hun eigen taken en acties. Met deze ontwikkeling van het KingsTalent Center zorgen we binnen KingsTalent voor een moderner, toegankelijker, efficiënter en gestructureerder traject voor onze talenten.

We gaan mee met de beschikbare technologie. Het KingsTalent Center is namelijk niet alleen beschikbaar als web-app in je internetbrowser op je telefoon, tablet of app, maar ook als app en is toegankelijk voor zowel Android als iOS.

Ik kijk er, samen met mijn collega’s, naar uit om je helpen met een voorspoedig en succesvol traject naar de VS.

Han de Koning, KingsTalent

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.