Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

KingsTalent bekrachtigt samenwerking met jeugdopleiding RKC Waalwijk en FC Den Bosch

KingsTalent bekrachtigt samenwerking met jeugdopleiding RKC Waalwijk en FC Den Bosch

RKC Waalwijk en FC Den Bosch zijn in het seizoen 2014-2015 gestart met een nieuwe gezamenlijke jeugdopleiding: Brabant United. Brabant United is door de KNVB geclassificeerd Regionale Jeugd Opleiding.

Het doel van de jeugdopleiding is uiteraard het klaarstomen van spelers voor een toekomst in de eerste selectie van betaald voetbal organisaties. Maar de praktijk is dat veel talentvolle voetballers uiteindelijk in een maatschappelijke carrière terechtkomen.

 

Manager jeugdopleiding Arnold Scholten is dan ook blij met de samenwerking met KingsTalent. ‘Brabant United wil, als maatschappelijke organisatie, toekomst bieden aan talenten die net te kort komen voor het betaalde voetbal maar toch passend vervolg geven als opleiding tot profvoetballer. Presteren op topsport niveau in combinatie met het behalen van een bachelor of universitaire opleiding in Amerika past uitstekend in deze visie’.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.