Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Kiki Postma gaat hockeyen voor the Dukes van James Madison University

Kiki Postma gaat hockeyen voor the Dukes van James Madison University

Kiki Postma laat Nederland en haar club HC Bloemendaal achter zich voor een nieuw avontuur bij  James Madison Univeristy

Als Kiki zes jaar oud is, begint ze met hockeyen bij topclub HC Bloemendaal waar als snel blijkt dat Kiki talent heeft. Kiki is vanaf het begin vaste waarde in de jeugdselecties van HC Bloemendaal. Kiki verhuist in de tussentijd naar Kopenhagen (Denemarken) om daar te gaan wonen maar kan het hockeyen natuurlijk niet missen en gaat daarom spelen voor Gentofte HC. Hier wordt het talent van Kiki ook snel gezien en mag zij op haar twaalfde (!!) debuteren in het eerste senioren team. Als Kiki in 2018 terug verhuist naar Nederland komt zij weer terug op het oude nest bij HC Bloemendaal en mag zij zich aanvoerder noemen van haar team en valt ze regelmatig in bij Bloemendaal MO18-1 terwijl ze zelf nog spelend is in MO16-1. Als Kiki vijftien jaar is mag ze haar debuut maken in het eerste dames team van Bloemendaal.

Kiki is een stabiele verdediger die het liefst als voorstopper speelt maar ook op andere verdedigende posities uit de voeten kan. Daarnaast is Kiki van groot belang voor haar team tijdens de verdedigende corner als lijnstopper. Ook is Kiki goed in het neerzetten en aansturen van haar teamgenoten en is zij een echte leider.

In Amerika gaat Kiki spelen voor de Dukes van James Madison University samen met mede-KingsTalent talent Diede Remijnse. JMU is in het afgelopen seizoen ongeslagen gebleven in de thuiswedstrijden en is door de NFHCA Coaches Poll als 22e school gerangschikt in 2022. Met Kiki als versterking haalt JMU een stabiele verdediger in huis waarmee zij kunnen gaan klimmen op de ranglijst en hopelijk meer successen kunnen gaan vieren.

Wij wensen Kiki heel veel plezier en succes bij James Madison University!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.