Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kiki Bruning van Groningen naar New York

Kiki Bruning van Groningen naar New York

Komende zomer verruilt Kiki Bruning Groningen en haar hockeyclub GHHC voor Long Island University in New York.

Kiki groeide op in een echt hockeygezin waar haar ouders en haar twee oudere zussen hockeyde. Zodoende groeide Kiki op op het hockeyveld en begon zij op zesjarige leeftijd met hockeyen bij MHC Dash. Hier speelde Kiki in het U10 team in een gemengd team van jongens & meisjes waarna zij zich verder wilde ontwikkelen en de stap maakte naar GHHC in Groningen. Hier heeft zij vanaf het meisjes U12 team altijd in de eerste teams gezeten waar zij meerdere seizoenen in de hoogste jeugdcompetities uitkwam, zowel regionaal als later ook landelijk. Daarnaast is Kiki speelster geweest bij de districtselectie U14 en de Nederlands U15 selectie.

Kiki is een snelle spits die makkelijk tot scoren komt of een goede assist geeft. In het afgelopen seizoen heeft zij dertien goals gescoord in de laatste zeventien wedstrijden. Een indrukwekkend aantal. Deze goals weet Kiki te scoren doordat zij zowel een sterke forehand- als backhand heeft én technisch sterk is waardoor zij haar tegenstanders voor gezien laat.

Kiki zal GHHC Groningen gaan inruilen voor het team van Long Island University en zal haar uitwedstrijden gaan spelen in de verschillende staten in de USA. Met Kiki als versterking halen de Sharks een echte goalgetter in huis waarmee ze een stap omhoog op de ranglijst kunnen gaan maken.

Wij wensen Kiki heel veel succes, plezier en mooie doelpunten toe!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.