Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kevin de Lange is opnieuw verkozen tot Offensive Player of the Week

De Nederlandse aanvaller lijkt niet te stoppen. Afgelopen week maakte hij naast een hattrick tegen Life University ook nog een doelpunt en assist tegen University of Pikeville. Doordat Kevin opnieuw van groot belang was voor zijn team is hij beloond met alweer de derde “Offensive Player of the Week” award in 2020-2021.

Donderdag, 11 maart, speelde Shawnee tegen University of Pikeville. De Shawnee State Bears kwamen in de eerste helft op 1-0 voorsprong. Kevin gaf de assist waaruit dit doelpunt volgde. In de tweede helft kwam Pikeville terug en scoorde zelfs twee keer in korte tijd. Shawnee State moest dus aan de bak en deed dat. Kevin wist in de slotfase toch nog het net te vinden waardoor de eindstand bepaald werd en de wedstrijd zonder winnaar eindigde.

Zondag, 14 maart, speelde het team van Kevin opnieuw een wedstrijd. Dit keer tegen Life University. Hierin was hij opnieuw van enorm belang. Hij maakte vlak voor rust het openingsdoelpunt voor zijn ploeg. In de tweede helft wist de tegenpartij gelijk te maken. Dit doelpunt kwam van Bart Kooista van Life University. Maar Shawnee wist zich terug te knokken en scoorde nog drie doelpunten in de laatste 30 minuten. Twee daarvan kwamen op naam van Kevin waardoor zijn totaal op drie kwam in de wedstrijd. Een hattrick voor Kevin dus.

Kevin is momenteel topscorer in de conference met 12 doelpunten. In de gehele NAIA staat hij daarmee op plaats 13. Zijn totaal staat momenteel op 42 doelpunten en 18 assists.

Het was de derde keer dit seizoen dat Kevin deze award in ontvangst mocht nemen en de vijfde keer in zijn carrière.

Wij willen Kevin hartelijk feliciteren met deze uitzonderlijke prestatie!