Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kevin de Lange en Bas Markus pakken individuele awards

Kevin en Bas van Shawnee State hebben allebei een individuele award in ontvangst genomen. Kevin werd geselecteerd voor het Mid-South All-Conference Second Team. Bas ontving een Honorable Mention All-Mid-South Conference.

Kevin werd dus geselecteerd in het All-Conference second team. Hiermee behoort hij tot de 22 beste spelers van de Mid-South Conference. Gedurende het seizoen zijn er 15 Offensive Player of the Week awards vergeven. Kevin pakte 3 van deze awards.

Kevin werd bekroond tot topscorer van Shawnee State met een totaal van 13 doelpunten. Daarnaast gaf hij ook nog eens 4 assists gedurende het seizoen waardoor zijn totale puntenaantal op 30 komt. Gemiddeld scoorde Kevin 2.14 doelpunten per wedstrijd en werd daarmee tweede in de Conference.

Ook verbrak Kevin het Shawnee State record, waardoor hij nu all-time topscorer is van de school. Hij scoorde in de laatste wedstrijd zijn 43e career goal voor Shawnee en evenaarde Jeff Suter. Kevin is nog maar 6 punten verwijderd om ook het hoogste totale puntenaantal van het programma te verbreken.

De Nederlandse aanvaller presteerde het om voor het derde jaar oprij minimaal 30 punten te scoren. Punten verdienen spelers aan de hand van goals en assists. .

 

Bas Markus pakte een All-Conference Honorable Mention. Een Honorable Mention houdt in dat je het verdiend om beloond te worden voor je prestaties. Bas kende een goed seizoen met goede sportieve prestaties. De keeper stopte 49 van de 69 schoten die hij kreeg, waarmee zijn reddingspercentage op 71% uitkwam. Bas hield 5 keer een clean sheet. Dit zijn goede cijfers voor zijn eerste jaar.

Bas en Kevin waren beide belangrijk in het seizoen voor Shawnee en zullen dan ook volgend seizoen een vaste waarde blijven.

Wij feliciteren deze jongens met hun prestaties en awards!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.