Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Keeper Lukas Poelman staat volgend jaar onder de lat bij Life University!

Keeper Lukas Poelman staat volgend jaar onder de lat bij Life University!
Bron: Jacquelien de Haan

Lukas vertrekt deze zomer naar Life University om daar te gaan voetballen en studeren!

Lukas begon met voetballen toen hij 5 was bij de club Luctor Heinkenszand. In de leeftijdscategorie onder 10 werd hij gescout door een van de beste Nederlandse jeugdopleidingen, JVOZ, die Lukas graag bij hun academie wilde hebben. Hij werd geselecteerd voor KNVB District Talent Team en hij was lid van het Talenten Team tot de onder 17. Toen Lukas naar de middelbare school ging, besloot hij om logistieke redenen terug te keren naar Luctor Heinkenszand. Op 14-jarige leeftijd maakte hij al zijn officieuze debuut voor het eerste seniorenteam. De daaropvolgende seizoenen trainde Lukas vier keer per week (met zijn eigen leeftijdscategorie en het eerste seniorenteam van de club). In het seizoen 2022-2023 speelde hij als teamcaptain een cruciale rol in de promotie van het team. In dit seizoen is hij aanvoerder van het onder 19 team en maakt hij deel uit van het eerste seniorenteam.

Vrienden en teamgenoten omschrijven Lukas als een sociaal en vriendelijk persoon. Hij is altijd leergierig en doet er alles aan om te slagen. Op het veld neemt zijn winnaarsmentaliteit het over en neemt Lukas de leiding.

Met zijn goede reflexen is Lukas zeker een aanwinst voor Life University en die kunnen ze wel gebruiken. Afgelopen seizoen hebben ze meer wedstrijden verloren dan gewonnen maar met deze boomlange keeper zal dat volgend seizoen anders zijn!

Wij wensen Lukas veel plezier en succes bij Life University!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.