Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Keeper Lucas Visser vertrekt komende zomer bij Victoria en vertrekt naar Oakton Community College!

Keeper Lucas Visser vertrekt komende zomer bij Victoria en vertrekt naar Oakton Community College!

De 17-jarige keeper gaat hopelijk het tij keren bij het men’s soccer team van de Oakton Owls. Vanaf komende zomer voegt Lucas zich bij het team om het doel te gaan verdedigen.

Lucas begon op 4-jarige leeftijd met voetballen en maakte op 9-jarige leeftijd de overstap naar zijn huidige club Victoria. De keeper is altijd uitgekomen in het hoogste team van zijn leeftijdscategorie. Met het team van U14 heeft Lucas de halve finale gehaald van de KNVB District beker en wist hij meerdere kampioenschappen te winnen. Naast het doel verdedigen geeft de jonge keeper andere keepers van de club trainingen om zich te verbeteren. Op dit moment is Lucas basis keeper van Victoria U18.

Vrienden en familie beschrijven Lucas als een zorgzame en sociale jongen die gemakkelijk met iedereen om hem heen kan opschieten. Hij is toegewijd aan zijn doelen en door zijn mentaliteit en discipline zal hij er alles aan doen om deze te bereiken. Dit zijn mooie eigenschappen voor het vervolg van zijn voetbalcarrière bij Oakton Community College.

De 17-jarige keeper heeft gekozen voor Oakton Community College dat in de buurt van Chicago ligt. Deze locatie gaf voor Lucas de doorslag voor zijn besluit. Het men’s soccer team van de Oakton Owls staat onder leiding van head coach Steven Brody. Hij is ook de head coach van het women’s soccer team van de Oakton Owls. Het afgelopen seizoen had het team moeite het doel schoon te houden, ze hopen dat dit jaar vaker ‘de nul’ te houden met de komst van Lucas.

Lucas, heel veel succes en vooral veel plezier tijdens je tijd in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.